internet rural tarragona particulars

Amb internet rural Tarragona per particulars desconnecta només quan a tu et vingui de gust

Consultar cobertura

Tarifes d'Internet rural Tarragona per a particulars

Internet rural a Tarragona per a particulars, perquè desconnectis només quan a tu et vingui de gust

Internet rural Tarragona particulars per radiofreqüència o radioenllaç és la connexió a Internet i wifi que necessites com a alternativa a la fibra òptica o al lent ADSL.

És una instal·lació per radiofreqüència o radioenllaç d’alta velocitat i estable, sense límit. Si l’ADSL que tens a casa et va lent, aquesta tecnologia OnWifi d’internet rural també és una opció per millorar la rapidesa de connexió i poder treballar amb agilitat des de casa, veure pel·lícules o bé estudiar online.

Operem dins de província de Tarragona i algunes poblacions de Barcelona. La nostra missió és que tu i la teva família tingueu connexió estable i d’alta velocitat, amb l’objectiu que el vostre dia a dia sigui el més ràpid possible.

Tarifes de telèfon fix

Què fem?

Sense compromís de permanència

Sense obligacions de seguir amb nosaltres. Si algun dia et canses o ja no necessites el servei de internet rural radioenllaç / radiofreqüència pots rescindir el contracte gratuïtament.

Per segones residències, paga només els mesos que necessitis

I la resta d’any paga només la quota de manteniment.

Prova sense cap compromís

T’instal·lem el servei d’internet rural Tarragona per particulars i pots provar-lo sense compromís. Si no et convenç et tornem els diners.

Donem servei d’internet i wifi a més de 1000 clients particulars

Donem servei a particulars i empreses des del 2013. Arribem a la teva casa rural, mas, masia i finca.

Xarxa totalment pròpia

Prioritzem pobles i zones rurals. La nostra xarxa OnWifi de radioenllaç i radiofreqüència és pròpia i arriba on no arriben els serveis de fibra òptica o ADSL. Gràcies a tenir la xarxa totalment pròpia, podem mantenir una monitorització permanent, i encriptar dades… tot el control a les nostres mans per donar-te un millor servei

Què opinen els nostres clients OnWifi?

Estoy con OnWifi desde hace ya un par de años y considero que ofrecen un servicio muy bueno. En mi experiencia, la atención es rápida y avisan si va a haber alguna incidencia. La velocidad que tengo desde que estoy con ellos es diez veces mejor que la que tenía antes con otras compañías, pagando mucho más.
M. Barbero

“Muy contenta con el cambio. Por fin tengo conexión en casa y para cualquier problema te atienden y solucionan enseguida.”
Eva

Por fin internet a una velocidad real muy semejante a la prometida, en cualquier entorno. Super satisfecho con la calidad del servicio, altamente recomendable y económico!”
Víctor

“Ara puc treballar cómodament des de casa”
Josep (Bràfim)

“Podem connectar-nos tots alhora al wifi”
Laura (El Pla de Santa María)

Hace unos meses que les contratamos Internet rural ya que a la masía no llegaba ninguna de las otras empresas. Tuvimos 1 problema con el router al principio y al día siguiente ya estaba todo solucionado. La verdad, hasta el momento, estamos encantados con ellos.
Mari

“No sabia que era Netflix fins ara”
Xavier (Botarell)

“Ara no escolto queixar-se als meus fills per la velocitat”
Montserrat (Colldejou)

“El meu fill pot jugar a la play online… i jo també!”
Andreu (Montferri)

CONDICIONS INTERNET RURAL TARRAGONA ONWIFI:

Tots els preus són amb IVA

15 dies de prova sense compromís a partir de la contractació i instal·lació.
Termini de lliurament per part nostra | màxim 10 dies hàbils a partir de la contractació.
Sense compromís de permanència en totes les tarifes.
Garantia Cabal Mínim 30%.
Segones residències | Possibilitat de contractar només per mesos i reduir-ho a una tarifa de manteniment quan no necessitis connexió

ALTA | 99€. Inclou instal.lació i cessió de router, antena i cablejat. (Podràs finançar el cost de la instal·lació fins a 5 pagaments, junt a la quota mensual, sense cap tipus d’interès). La instal·lació inclou 2 hores de treball i els dispositius en règim de cessió. OnWifi es reserva el dret de modificar els costos d’alta segons les condicions de la instal•lació.

IP estàtica addicional en cas que la necessitis | 12,00€/mes

TELEFONIA IP:

No és necessari instal.lar línia de telèfon fix. Tot i així si necessites telefonia és necessari instal·lar un gateway | 45€ que converteix la línia de internet amb telefonia. Si vols fer portabilitat del vostre telèfon actual, mantindreu el mateix número de telèfon i no teniu permanència. Sinó et posem nosaltres un número de telèfon nou.

T’oferim 2 tarifes:

Tarifa plana per 9,99€ : inclou 1.000minuts a fixes nacionals  i 60 minuts a telèfons mòbils nacionals.

Sense tarifa plana per 5€: No inclou trucades: El preu dels minuts és de: a 0.05 a fixes nacionals i 0.19 a mòbils nacionals.

Oferta | Amics per sempre | 5 amics = 99€ | Connecta amb nosaltres a 5 amics i t’abonem l’Alta (la instal·lació) en les teves quotes.

Nota: Utilitzem CG-NAT, el que ens permet oferir un servei més econòmic. Aquesta tecnologia només t’impacta si necessites redirigir ports des del teu router. Si tens un d’aquests serveis, sol·licita’ns una IP Pública després de l’alta.