QUI SOM

Som la nostra vocació

Qui som OnWifi?

OnWifi és una empresa operadora d’internet que va néixer l’any 2013 amb la vocació de ser un operador fiable d’altes prestacions. La nostra missió és ajudar a les persones a tenir accés a una connexió a internet ràpida i sense caigudes. Som un operador local d’alt rendiment a la província de Tarragona.
Proveïm connexions de banda ampla amb fibra òptica. Per altra banda, per donar connectivitat als pobles i localitzacions més rurals que no disposen de xarxes de fibra òptica o ADSL d’altes prestacions treballem amb la tecnologia per radioenllaç i radiofreqüència al territori català amb focus a Tarragona.
La connexió a internet rural per satèl.lit en entorns rurals et dóna la seguretat de tenir connexió ràpida a internet en cas que el ADSL et vagi lent o no arribi la fibra òptica. Podràs treballar des de casa, tirar el teu negoci endavant, jugar online i veure pel.lícules. 

Les empreses amb més necessitats de connexió confien en les nostres solucions. Contem amb més de 1400 clients.

Contactar amb OnWifi

Nosaltres

Marc Piquer
Alfred Saiz
Xavier Piquer
Laura Julià
Victor Zarzo

Som fibra òptica i internet rural

La nostra missió és ajudar a les persones a tenir accés a una connexió a internet ràpida i sense caigudes. Proveïm connexions de banda ampla amb fibra òptica i també, per donar connectivitat als pobles i localitzacions més rurals que no disposen de xarxes de Fibra Òptica o ADSL d’altes prestacions treballem amb la tecnologia de radioenllaç i radiofreqüència a la província de Tarragona.

Per què confiar amb nosaltres?

Som tecnologia

OnWifi som 5G, troncals de Fibra Òptica, múltiples nodes, estabilitat, baixes latències, alta velocitat… la millor infraestructura i rendiment.

Som seguretat

Xarxa wifi totalment pròpia, monitorització permanent, dades encriptades … tot el control a les nostres mans. La nostra connectivitat protegida contra actacs DDOS

Som garantia

Cabal garantit, període de prova gratuït amb internet rural, assistència 24/365, resolució de incidències, registrats a la CNMC… La xarxa en la que pots confiar.
Si ets particular probar el servei de radioenllaç de OnWifi durant 15 dies i si no et convenç et tornem els diners.

Som Proximitat

Contacta directament amb un equip de persones de Tarragona, amb comunicació fluida i resposta ràpida amb solucions a les teves necessitats. Som un operador local de Tarragona i donem servei de internet a les poblacions de la província de Tarragona